Mull een fantastisch eiland aan de westkust van schotland

 

mull

Het eiland kent een grote diversiteit aan flora en fauna en zal voor velen een toplocatie zal zijn daar waar het natuurfotografie betreft. Mull is het op twee na grootste eiland van de hebriden en heeft een prachtige natuur en een dramatische kustlijn, vooral aan de westkant Tobermory is de grootste stad op het eiland met kleurrijke huizen die rond de haven zijn gebouwd. Op het eiland zeekoet, zeearend, papegaaiduiker, parelduiker, Amerikaanse oeverloper, velduil, buizerd, blauwe kiekendief, diverse kleinere soorten vogels, zeehond, Europese otters en walvishaai. Kortom, teveel om op te noemen. Het weer is zeker niet altijd mooi maar Mull heeft een tamelijk mild klimaat. Beleefhetwild is begonnen met het aanbieden van de Workshop Natuur fotografie op het eiland Mull.

Het betreft een zeven daagse reis met een camper, maximaal drie personen.

Datum 13-05-2016 t/m 19-05-2016

Vertrek op woensdag vanaf IJmuiden naar New Castle

Donderdag ochtend gaan we richting Mull, hopen daar aan het eind van middag aan te komen. Overnachtingen op div campings op Mull of aan het loch . Tent is aanwezig, gekoppeld aan de camper. Kan ook een eigen tent meenemen mits hij niet te groot is. Tijdens deze excursie zult U opvallend veel dieren tegen komen waaronder : zeeotters-zeearend-steenarend-zeehonden-alken-papegaaiduikers en nog veel meer vogelsoorten. Vervoer-bootreis- camping en excursies zijn inbegrepen, eten en drankjes niet. Deze geweldigen trip naar Mull ,wordt u aan geboden voor € 850,00. wees er op tijd bij want er zijn maar een gering aantal plekken beschikbaar.

 

 

• U een bezoek aan de eilanden Staffa en Trashnish waar we de papegaaiduikers in grote getalen zullen aantreffen.
• Een excursie zeearenden met een speciaal voor dit doel gecharterde boot.
• Een wandeling in een karakteristiek schots kustgebied waar zeeotters veelvuldig voorkomen.
• Een wandeling door een vallei welke een grote populatie buizerds, blauwe kiekendieven en velduilen herbergt.
• Natuurfotografie van het voor Schotland unieke gebied met zijn witte stranden.
• Al naar gelang de wens van de groep kan er optioneel gekozen worden voor een bezoek aan een kasteel of een whisky distilleerderij in Tobermory.
• Gedurende het reizen tussen de locaties kunnen er zeehonden worden waargenomen en misschien zelfs een walvishaai.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram