Wat vind u van ons?


Enorm leerzame ervaring gehad tijdens de workshop “bronsttijd”. Bijna oorverdovend geluid van de vele burlende damherten de hele dag.


Mooi ook hoe dichtbij we konden komen. Vechtende herten, enkele dekkingen en op nog geen 2 meter afstand een hert wat bijna 10 minuten stond te vechten met een boom J


 Erg fijn ook om meer te leren over verschillende instellingen van mijn camera om de beste foto’s te maken onder wisselende omstandigheden.


 Hele fijne dag gehad en we hebben ruim de tijd genomen voor we weer terug gingen.


 Zeer aan te bevelen en ik sluit niet uit nog eens met een andere workshop mee te gaan.


 Bedankt! Frenk


M.v.g. Igor

Workshop kerkuilen gisteren gevolgd. Wat een belevenis om deze uilskuiken te horen en te zien in vlucht, te zien landen en de kuikens te volgen die hongerig wachten op voedsel. En met de goede instructies en adviezen van Frenk dit ook nog mooi vast kunnen leggen. Super genoten en zeker tot ziens.


M.v.g. Monique de Groot

Onderstaand is de reactie van Dieter na een Beleefhetwild workshop. Wilt u uw ervaring ook delen vul dan dit formulier in.

Op zondag 24 augustus inde ik mijn vaderdag cadeaus van dit jaar, namelijk twee fotografie workshops met „beleef het wild”. Om 10 uur ‚s ochtends hadden we afgesproken en na een lekkere kop koffie gingen we op pad. Het eerste wat we deden was de boomkikkertjes zoeken voor het macro gedeelte. Helaas wilde het weer niet mee werken en viel bij momenten de regen met bakken uit de lucht. Bijgevolg konden we dus, jammer genoeg, ook geen boomkikkertjes vinden.


Hierna zetten we onze wandeling verder en klaarde het weer op. Hierdoor wemelde het plots van de waterjuffers, libellen en nog vanalles moois, dus hebben we ons uiteindelijk toch nog goed kunnen uitleven in het macro gedeelte. We vonden onderweg zelfs nog wat „gewone” kikkertjes!


Daarna op zoek naar de vossen, dewelke we na een lange en uitgebreide wandeling vonden. Fantastisch om deze prachtige diertjes eens in het echt waar te nemen! Helemaal mooi wordt het als ze nog eens mooi poseren voor op de foto. Op de terugweg hebben we nog een poging boomkikkertjes ondernomen, maar de kleine rakkers hielden zich deze keer ook weer te goed verborgen. Al bij al was het dus een erg leuke dag, jammer van de boomkikkertjes, maar de vossen hebben dit dan weer RUIMSCHOOTS goed gemaakt!!!


Bedankt voor de fantastische ervaring!


mvg Dieter

 

Workshop ‘beleef de bronsttijd zelf’ gedaan naar de AWD. Het was een leerzame dag en Frenk wist precies de goede plekjes zodat er leuke foto gemaakt konden worden met goede tips. Het is zeker voor herhaling vatbaar en kijk ook uit naar een volgende workshop.

Frenk bedankt voor de leuke leerzame ontspannende dag


Gr Cindy Boin

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram